Servicii de tapiterie in Bucuresti & Ilfov

la domiciliul clientului

0720.266.318

Contact telefonic

Luni - Sambata 9.00 - 19.00

Duminica - Inchis

Intretinere tapiterie mobila

Tapiterul priceputServiciiIntretinere tapiterie

Intretinere si ingrijire canapele si fotolii

Fiecare piesa de mobilier, dar in special canapelele si fotoliile, impresioneaza prin stralucire si efectul de nou imediat dupa ce isi gasesc locul in living-ul nostru. Este acea senzatie de curat si prospetime pe care dorim sa o pastram cat mai mult timp. Cu cat materialele din care sunt fabricate canapelele au o mai buna calitate cu atat sarcina de a pastra frumusetea originala este mai usoara. Tapiteria fotoliilor si a canapelelor este proiectata pentru a oferi confort si rezistenta de-a lungul anilor. Durata de viata a acestora este influentata nu doar de calitatea produselor in sine ci si de intensitatea utilizarii precum si de atentia acordata ingrijirii. Indiferent de materialul din care este confectionata canapeaua, aceasta are nevoie de o aspirare periodica pentru a indeparta praful depus dar si resturile ce se pot ascunde in locurile greu accesibile.

intretinere tapiterie mobila

Tapiteria fotoliilor si a canapelelor este proiectata pentru a oferi confort si rezistenta de-a lungul anilor. Durata de viata a acestora este influentata nu doar de calitatea produselor in sine ci si de intensitatea utilizarii precum si de atentia acordata ingrijirii. Indiferent de materialul din care este confectionata canapeaua, aceasta are nevoie de o aspirare periodica pentru a indeparta praful depus dar si resturile ce se pot ascunde in locurile greu accesibile. Asemenea celor din piele, si canapelele din material textil au nevoie de o ingrijire periodica. Daca in cazul celor dehusabile husa detasabila poate fi curatata prin spalare in masina automata, in cazul celor de stofa trebuie curatate cu apa si detergenti speciali. Daca petele sunt mai vechi si solutiile clasice nu dau rezultate este recomandat sa apelati la o firma de specialitate pentru a nu degrada si mai mult calitatea produsului.

ingrijire tesatura canapea

ingrijire tapiterie fotolii

Ingrijirea tesaturilor din canapea si fotolii


Indiferent de materialul din care este confectionata canapeaua, din material textil sau din piele, aceasta trebuie amplasata intr-un loc aerisit, departe de razele soarelui si de alte surse de caldura, precum caloriferul. Caldura poate afecta in timp culoarea materialului si poate deshidrata pielea. Alegand canapelele de calitate superioara si punand in aplicare sfaturile de intretinere primite o data cu achizitionarea acestora, veti beneficia nu doar de confort si calitate, ci si de aspectul de nou cat mai mult timp. Pentru a curata si indeparta petele de pe canapea se pot folosi samponuri penru mobilier tapitat in conformitate cu instructiunile lor. Aproape orice pete proaspete pe mobilier tapitat pot fi indepartate fara urma.

Awesome Image

Reparare moderna si clasica

In functie de tipul de mobila pe care doriti sa o reparati, noi puntem aborda fie o varianta clasica sau moderna de restaurare al tapiteriei.

Awesome Image

Finisare perfecta

Munca pe care o depunem va duce catre un produs finisat la perfectiune, cu o tapiterie care sa depaseasca asteptarile clientului.

Reparatii si retapitare Bucuresti

Sunteti in cautarea de servicii de retapitare si reparare mobila?

Sunati la :

0720.266.318

SAU