Servicii de tapiterie in Bucuresti & Ilfov

la domiciliul clientului

0720.266.318

Contact telefonic

Luni - Sambata 9.00 - 19.00

Duminica - Inchis

Reparatii canapele si fotolii

Tapiterul priceputServiciiReparatii canapele

Servicii profesioniste de retapitare canapele si fotolii

Chiar si mobilierul de inalta calitate in timp, isi pierde aspectul atractiv. Indiferent de valoarea sa, de rezistenta materialelor, mai devreme sau mai tarziu, vine un moment cand mobilierul are nevoie de reparatii si de interventii, iar la un moment dat proprietarii acestora vor trebui sa gaseasca solutii pentru a le repara, astfel, serviciile noastre profesioniste de reparatii canapele va stau la dispozitie in Bucuresti si Ilfov, pentru a reda imaginea si confortul canapelelor sau al fotoliilor dvs.

servicii reparatii canapele

Echipa noastra reconditioneaza canapele din piele ecologica, piele naturala, stofa, panza, mobila de epoca, tabureti, coltare, canapele fixe sau extensibile, fotolii si scaune. In primul rand, e bine de stiut ca sistemul de lucru nu difera in functie de materialul folosit, fie ca este vorba de piele sau stofa. Procesul de retapitare al canapelei incepe prin desfacerea tapiteriei si husei pentru a obtine tiparul cu dimensiunile originale, dupa care se croieste din materialul ales, husa noua pentru mobilier. Inainte de asezarea acestora se intareste scheletul, se vor schimba buretii pernelor ca in final sa putem imbraca mobilierul in noua tapiterie. Unul dintre motivele principale pentru care marea majoritate a oamenilor aleg sa beneficieze de servicii de retapitare canapele este datorita costurilor reduse in comparatie cu achizitionarea unui nou mobilier. De asemenea, multe persoane fie s-au atasat de mobilierul lor, fie acesta a fost facut pe comanda si de aceea prefera sa apeleze la un tapiter de canapele pentru o reconditionare al mobilierului.

reparatii fotolii si retapitare retapitare canapele

Reparatii fotolii si retapitare canapele Bucuresti


Tapitaria canapelei dvs. poate prinde o noua imagine sau aceasi pe care o aveati si inainte dar intr-o forma reimprospatata si mai noua. Serviciile noastre de retapitare canapele se adreseaza tuturor persoanelor de pe raza Municipiului Bucuresti si al judetului Ilfov.

  • Awesome Image Reparatii canapele la domiciliul clientului.
  • Awesome Image Retapitare fotolii sau canapele la preturi avantajose.
  • Awesome Image Reconditionare tapiterie canapele intr-un timp redus.
  • Awesome Image Tapiter de canapele si fotolii cu o experienta de peste 20 de ani.
Awesome Image

Reparare moderna si clasica

In functie de tipul de mobila pe care doriti sa o reparati, noi puntem aborda fie o varianta clasica sau moderna de restaurare al tapiteriei.

Awesome Image

Finisare perfecta

Munca pe care o depunem va duce catre un produs finisat la perfectiune, cu o tapiterie care sa depaseasca asteptarile clientului.

De ce retapitarea canapelei?

Economisiti timp si bani.

Nu trebuie sa cautati o noua canapea in situatia in care aceea pe care o aveti sa deteriorat, costurile pentru un serviciu de reparatie al canapelei este net inferior costurilor de achizitionarea al uneia noi iar mai mult decat atat, nu trebuie sa pierdeti timp cautand noi modele..

Pastrati-va modelul sau imbunatatiti-l pe cel curent.

Putem reconditiona cu succes orice model de canapea sau de fotoliu, putem sa il readucem la confortul si aspectul de cand l-ati achizitionat sau ii putem face o modificare. Totul depinde de dvs.

Transparenta totala la domiciliul dvs.

Lucram intr-un mod transparent si profesionist cu materiale pe care clientul le poate achizitiona daca doreste la recomandarea noastra. De asememea, putem lucra la domiciliul clientului sau daca proiectul este mai complicat si daca clientul solicita, putem finaliza proiectul in cadrul spatiului nostru dedicat acestor lucrari.

Inalaturati rapid si eficient toate problemele canapelei dvs.

Avand o vasta experienta in domeniu, echipa noastra de tapiteri poate restaura, repara si imbunatati aspectul si toate imperfectiunile mobilierului dvs. intr-un timp scurt si promt.

Solicita o consultanta gratuita

Reparatii si retapitare Bucuresti

Sunteti in cautarea de servicii de retapitare si reparare canepele?

Sunati la :

0720.266.318

SAU