Servicii de tapiterie in Bucuresti & Ilfov

la domiciliul clientului

0720.266.318

Contact telefonic

Luni - Sambata 9.00 - 19.00

Duminica - Inchis

Tapiterie canapea paleti

Tapiterul priceputServiciiCanapea paleti

Tapitare canapea paleti

Serviciile noastre de tapiterie pentru mobila se extind pana la mobilierul de gradina, care in ziua de astazi a devenit extrem de popular sub forma de paleti. Utilizati in general pentru transportul de marfa, paletii au devenit de ceva timp utilizabili si in industria mobilei, care datorita formei lor si al materialului din care sunt construiti pot da nastere unui mobilier de gradina pe gustul fiecarei persoane. Echipa noastra de tapiteri va pune la dispozitie servicii reconditionare si de tapitare al canapelelor din paleti.

tapitare canapea din paleti

Conceperea acestor sisteme relativ moderne sunt la indemana oricarei persoane, motiv pentru care proprietari nu apeleaza la servicii profesioniste pentru crearea acestor corpuri de mobila, preferand sa le faca individual. Totusi, tapiteria si implicit confortul acestui mobilier de gradina este dat de tapiterie si de tot sistemul acestuia. Alaturi de serviciile noastre, puteti sa dati contur, finisaj, sa retapitati si reimprospata sau sa oferiti un aspect modern canapelelor din paleti la preturi extrem de avantajoase. Putem implementa tapiterie de exterior, pentru mobilierul de gradina, canapele, scaune sau tabureti intr-un mod profesionist, la domiciliul clientului si intr-un timp scurt.


Awesome Image

Reparare moderna si clasica

In functie de tipul de mobila pe care doriti sa o reparati, noi puntem aborda fie o varianta clasica sau moderna de restaurare al tapiteriei.

Awesome Image

Finisare perfecta

Munca pe care o depunem va duce catre un produs finisat la perfectiune, cu o tapiterie care sa depaseasca asteptarile clientului.

Reparatii si retapitare Bucuresti

Sunteti in cautarea de servicii de tapiterie pentru mobiler de gradina?

Sunati la :

0720.266.318

SAU