Servicii de tapiterie in Bucuresti & Ilfov

la domiciliul clientului

0720.266.318

Contact telefonic

Luni - Sambata 9.00 - 19.00

Duminica - Inchis

Reparatii si retapitare scaune

Tapiterul priceputServiciiReparatii scaune

Servicii de retapitare si reparatie scaune in Bucuresti

Serviciile de reparatie al scaunelor sunt doar una dintre multele solutii pe care le oferim clientilor nostri. Solutiile noastre de retapitare si restaurare al scaunelor le punem in practica intr-un mod profesionist de mai multi ani, incepand cu anii 90, moment in care am inceput sa oferim oamenilor o solutie mai buna decat s-ar fi putut astepta. Cand vine vorba de a obtine mai mult dintr-un mobilier, reparatia este cu siguranta modul cel mai inteligent pe care il puteti alege. Avem atat de multe solutii diferite pentru nevoile de reparatie ale scaunelor, indiferent cat de mari sau mici ar putea fi acestea. Contactati-ne pentru a discuta nevoile dvs. de retapitare scaune si lasati-l pe Tapiterul Priceput sa ofera o noua viata si o noua perspectiva mobilierul dvs.

retapitare scaune

Atunci cand scaunele sunt construite, nu sunt intotdeauna realizate cu durabilitate. Chiar daca cumparati piese de calitate, acestea pot fi uzate in timp si se pot deteriora. Din fericire, solutiile noastre de retapitare scaune pot ajuta la consolidarea, repararea si restaurarea tuturor tipurilor de piese de mobila. Restauram scaunele moderne, de epoca indiferent de model, aplicam cusaturile si alte detalii de finete, pentru a va oferi solutiile pe care le meritati pentru a obtine mai multa din mobilierul dvs. Cereti o consultanta gratuita pentru a obtine mai mult din mobilierul pe care il aveti atunci cand alegeti restaurarea lui in locul inlocuirii.

restaurare scaune in Bucuresti reconditionare tapiterie scaune

Reparatii fotolii si retapitare canapele Bucuresti


Daca scaunele dvs. sunt in exces uzate, deteriorate sau chiar daca aveti nevoie doar de un aspect nou pentru casa dvs., spuneti-ne cum putem ajuta. Cu solutiile noastre profesionale de reparatii si retapitare al scaunelor, puteti obtine reparatia sau inlocuirea de tapiterie de care aveti nevoie. Nu uitati sa va inlocuiti scaunele cand incep sa imbatraneasca, deoarece le puteti reamenaja mult mai rapid si mai ieftin si puteti obtine mai mult din investitia dvs. Am fost in domeniul restaurarii si reparatiei mobilierului de ani de zile si stim ce este nevoie pentru a obtine rezultate de exceptie, indiferent de proiectul pe care l-ati gandit. Spuneti-ne cum va putem ajuta sa obtineti mai multa viata din scaunele dvs. cu o tapiterie noua.

Awesome Image

Reparare moderna si clasica

In functie de tipul de mobila pe care doriti sa o reparati, noi puntem aborda fie o varianta clasica sau moderna de restaurare al tapiteriei.

Awesome Image

Finisare perfecta

Munca pe care o depunem va duce catre un produs finisat la perfectiune, cu o tapiterie care sa depaseasca asteptarile clientului.

Reparatii si retapitare Bucuresti

Sunteti in cautarea de servicii de retapitare si reparare scaune?

Sunati la :

0720.266.318

SAU