Servicii de tapiterie in Bucuresti & Ilfov

la domiciliul clientului

0720.266.318

Contact telefonic

Luni - Sambata 9.00 - 19.00

Duminica - Inchis

Usi capitonate

Tapiterul priceputServiciiUsi capitonate

Capitonare mobila in Bucuresti

Usile capitonate au fost si inca raman o varianta pentru anumite persoane, o varianta eleganta de a oferi un design spectaculos locuintei. Alaturi de serviciile noastre, puteti avea parte de o solutie practica pentru a va imbraca usile cu o captuseala eleganta folosind materiale de calitate premium.Usile capitonate pot fi o alegere inspirata atat pentru usile de acces cat si pentru cele de la mobilier precum dressing, comode s.a.m.d. De asemenea, alte corpuri de mobila sunt frecvent capitonate pentru un design mult mai spectos, precum paturi sau comode. Materia prima o puteti achizitiona dvs. la recomandarile echipei noastre iar noi va putem oferi serviciile noastre pentru usi capitonate direct la domiciliul dvs., oferindu-va astfel o experienta total transparenta.

usi capitonate

Mai mult decat atat, usile capitonate, datorita performantelor sale acustice, imbunatateste izolarea termica si fonica a usilor izolate necorespunzator. Alaturi de Tapiterul Priceput, puteti sa oferiti locuintei dvs. calitate, eleganta si o imagine contemporana, daca acest lucru se urmareste. Acest sistem, de a imbraca usile din lemn sau din metal in diferite materiale, are un rol atat estetic, fonic cat si rolul de ascundere al unor imperfectiuni. Costurile de capitonare al usilor este net inferior achizitionarii unei usi noi din lemn masiv sau din metal, de aceea daca doriti o imagine noua si vreti sa si economisiti, puteti beneficia de un aspect extrem de elegant dar si de calitate la preturi extrem de avantajose alaturi de serviciile profesionsite ale echipei noastre.


Awesome Image

Reparare moderna si clasica

In functie de tipul de mobila pe care doriti sa o reparati, noi puntem aborda fie o varianta clasica sau moderna de restaurare al tapiteriei.

Awesome Image

Finisare perfecta

Munca pe care o depunem va duce catre un produs finisat la perfectiune, cu o tapiterie care sa depaseasca asteptarile clientului.

Reparatii si tapitare usi capitonate

Sunteti in cautarea de servicii de tapiterie pentru mobiler capitonat?

Sunati la :

0720.266.318

SAU